آنفولانزا یا آنفلوانزا FUNDAMENTALS EXPLAINED

آنفولانزا یا آنفلوانزا Fundamentals Explained

آنفولانزا یا آنفلوانزا Fundamentals Explained

Blog Article

خاصیت ضد التهابی و ضد باکتری سیر می‌­تواند به عملکرد بهتر معده کمک کند.‌

با استفاده از سرم نمکی یا محلول آب‌نمک شستشوی بینی و حلق را انجام دهید.

همچنین تماس با اشیائی که به‌واسطه‌ی لمس فرد بیماری، آلوده شده است نیز باعث انتقال ویروس آنفولانزا می‌شود.

در صورت کمبود و نیاز مصرف مکمل‌های تغذیه‌ای جهت تقویت سیستم ایمنی

این کارشناس مبارزه با بیماری‌های علوم پزشکی ساوه در پاسخ به این پرسش که در صورت ابتلای فردی به بیماری کرونا، تا چه مدت نباید واکسن آنفلوانزا دریافت کند، افزود: در صورت ابتلای فردی به بیماری کرونا، توصیه می‌شود پس از اتمام دوره قرنطینه ۱۴ روزه و پایان علائم کرونا، نسبت به دریافت واکسن آنفولانزا اقدام شود.

از آنجا که آب چغندر دارای نیترات بسیار زیادی می­‌باشد، می ‎تواند به بدن شما در مقابله با عفونت‌­های تنفسی کمک نماید. اگر مستعد ابتلا به سنگ کلیه هستید از مصرف چغندرخودداری کنید زیرا حاوی اگزالات است و این ماده در تشکیل سنگ کلیه نقش بسیار مهمی را ایفا می­‌نمایید.

سلطان علیان ادامه داد: در عین حال دومین گروه در معرض خطر این بیماری کسانی هستند که در معرض ابتلا به نوع شدید این بیماری قرار دارند. یعنی افرادی که ابتلا به آنفلوآنزا در آنها می‌تواند منجر به بستری  یا مرگ و میر  در این افراد شود. این گروه از افراد شامل کودکان زیر شش سال، البته به جز نوزادان زیر ۶ ماه، افراد مسن بالاتر از ۶۵  سال، زنان باردار، بیماران دچار نقص ایمنی، بیماران دیابتی، مبتلایان بیماری‌های تنفسی مانند آسم، مبتلایان به بیماری‌های قلبی عروقی و افرادی که دچار چاقی مفرط هستند، می‌شوند.

واکسیناسیون، درمان مراقبتی (نوشیدن مایعات، استراحت، رژیم غذایی)

وی در پاسخ به پرسش دیگری که آیا تزریق همزمان واکسن کرونا و آنفلوآنزا امکان پذیر است، گفت: اگرچه تزریق همزمان واکسن آنفلوانزا و کرونا منعی ندارد ولی باتوجه به احتمال بروز عوارض خفیفی مانند تب یا بدن درد در یک یا دو روز نخست پس از تزریق این واکسن‌ها، به جهت اطلاع از اینکه عارضه ایجاد شده مربوط به کدام واکسن است، بهتر است این دو واکسن با فاصله یک هفته از هم تزریق شوند.

در برخی از افراد استفاده از برنامه­‌های رژیم غذایی خاص مانند رژیم کتویی، می‌­تواند باعث بروز بیماری‌­هایی مانند بیماری کتوزیس گردد.

بیشتر بدانید: سرماخوردگی و آنفولانزا در دیابتی‌ها را چگونه کنترل کنیم؟

چگونه از آلزایمر پیشگیری کنیم؟ ۸ روش موثر پیشگیری از آزایمر ۱۴۰۱-۱۰-۰۱

بیماری چند بار آنفولانزا میگیریم نی نی سایت سینه پهلو یا ذات الریه

رژیم غذایی مناسب: استفاده از برنامه­‌ی غذایی مناسب و میوه‌­های ویتامین دار مانند پرتقال استفاده نمایید.

Report this page